Grikių košė su keptomis morkomis

Ingredientai:

250 g grikių
1 svogūnas
1 didelė morka arba kelios vidutinės
150 g pievagrybių
Kiaulienos šoninė (nedaug)
Terijakio padažas pagal skonį
Sviesto kepimui

Gaminimas:

Išsivirkite grikius arba dar geriau palikite per naktį išmirkti.
Morkas supjaustykite šiaudeliais, pakepinkite aliejuje, suberkite pjaustytus svogūnus, vėl pakepinkite, sudėkite pjaustytą kubeliais šoninę. Pakepkite, kol šoninė gražiai apskrus. Pievagrybius geriausiai pasikepti atskirai, kad jie gražiai apskrustų (kepti ant sviesto).
Grikius, morkas, pievagryvius sumaišykite, pabarstykite druska ir užpilkite terijakio padažo.

Komentarai

Populiarūs įrašai